torstai 22. joulukuuta 2011

2011, vuosi vuoristoradassa

Kuva kertooo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tuosta on sitten helppo päätellä miten kulunut vuosi on sujunut! Täytyy myöntää, että varsin erilainen vuosi kaikin tavoin! Mitenpä sitä tähän nyt summailisi.... Ylämäki, alamäki ja tasamaata, sekavia tunteita, itkua, naurua, onnellisuutta ja surua! Ja tähän joku toteaa, että ihan normaalia elämää! Sitähän se on, mutta tasaisten vuosien jälkeen on ollut melkoista myllerrystä! Vuoteen on siis mahtunut monenlaisia tapahtumia, häitä, eroja, hautajaisia ja ristiäisiä...

Jaa että mitä koirien kanssa?? Muutama näyttely ja muutamat kisat, siinäpä se sitten olikin! Tai siis onhan Uuno saanut jotain aikaiseksikin....

Uunon ja Vinkan pennut

Siinäpä ne aikaansaannokset sitten koirarintamalla olikin. Agilitytreeneissä käydään säännöllisesti, Uuno on jo aika hyvä, kunhan vaan löydetään vauhtia, Sulolla on tätä nykyä planeettojen asennosta riippuen joko hyviä tai todella hyviä treenejä ja Kaapo on pikku hiljaa siirtynyt eläkkeelle niistä puuhista!

Koiruudet ovat sopeutuneet uuteen elämään varsin mallikkaasti ja osoittaneet olevansa ihan kelpo kaupunkikoiria. Ja mikä parasta, koko kolmikko on ollut ihan terveenä! Josko ensi vuonna sitten riittäisi enemmän intoa kisaamiseen ja näyttelyihin!

Marraskuinen Jyväskylän näyttely on kokonaan tänne päivittämättä, mutta eipä sieltä mainittavaa menestystä tullutkaan!

Uuno Jyväskylässä 19.11.11 AVO eh (Vesa Lehtonen) ja
20.11.11 AVO eri3 SA (Gonzalbo Maite)

Tässäpä meidän vuosi taisi tiivistettynä olla. Vähän on siis koiraosastolta mitään kerrottavaa, kun aika on enimmäkseen mennyt uuden elämän opettelussa ja omien fiilisten tutkiskelussa! Mutta sen tiedän, että uuden vuoden otan vastaan monta kokemusta (iloista, surullista, opettavaista) rikkaampana, kypsempänä ja taatusti vahvempana!! :)

Ja loppuun tietysti klassiset kiitokset kaikille ihanille ystäville vanhoille ja uusille sekä tietysti perheelle olemassa olostanne! Ilman teitä kaikkia kulunut vuosi olisi ollut hirvittävän paljon raskaampi!

Nyt oikein ihanaa joulua kaikille ja onnellista tulevaa vuotta 2012!!

Kaapo

Sulo

Uuno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti