lauantai 31. lokakuuta 2009

Kurpitsajuhlan kunniaksi...

... vähän taas tilannepäivitystä!
Meillä menee hyvin!! Kaapo on nyt jo kokonaan sulanut ja painii Uunon kanssa, kuten on aina tehnyt vieraiden pentujenkin kanssa. Kolme tosin on siitä hankala luku, kun aina on joku vähän ulkopuolella (tästä huolimatta neljättä EI tule)!! Mutta siis, koirat tulevat erinomaisesti juttuun, eikä juurikaan tarvitse murehtia. Vahtimatta ei tietenkään uskalla jättää, mutta mitään jatkuvaa erotuomaria ei tarvita. Keskenään kun jäävät, niin Uuno on porttien takana eteisessä, ja näin saa olla vielä muutaman kuukauden!!

Viikon aikana on muutama mainitsemisen arvoinen tapahtuma. Torstaina olin Uunon (ja isot tietysti mukana) kanssa Merjan luona, jonne oli kokoontunut kaikki 3 pentua! Fanni-sisko on jo viikon ehtinyt asua uudessa kodissa, mutta oli nyt tullut Merjalle pariksi päiväksi hoitoon. Väiski-veli (Tico) ei vielä ollut muuttanut Klaukkalassa sijaitsevaan kotiinsa (muutti 31. päivä), joten koko kolmikko oli koossa. Oli siinä vauhtia ja pörinää, kun parin viikon eron jälkeen kohtasivat. Ja voi Uunon ilmettä ja käytöstä, kun Juuli-äiti liittyi joukkoon!! Juuli oli ensin sitä mieltä, että kun kerran on eroon päässyt, niin ihan heti en takaisin ota. Kuulunee koirien käytökseen tuollainen jälkikasvun kurmuuttaminen. Onneksi Juuli kuitennkin äkkiä pehmeni ja Uuno pääsi pussailemaan äitiään! Heh, ja isot pojat saivat taas nauttia ulkona naisseurasta! Kiitos Merja, oli kivaa!

Merjalta lähdettyämme ajoin kasvattaja-Katille (valitettavsti hän ei Merjalle päässyt kun pikku-Jassu sairasti) näyttämään Uunon lohjennutta poskihammasta. Sattui nääs pieni äksidentti, että Kaapon hammas ilmeisesti osui Uunon hampaaseen ja lohkaisi sen. Ei vaadi kuulemma toimenpiteitä, odotellaan että vaihtuu! Uuno oli kovasti onnessaan, kun pääsi vielä Taika-tätinsä kanssa leikkimään!! Ja pääsipä se Katin käsittelyssä myös eroon pystytukasta ja korvahapsuista, eikä se nyppiminen niiiin vaikealta näyttänyt, jotta enköhän minäkin sen opi (näyttelyihin Kati saa siivota)!!

Lauantaina oli ensin aamupäivällä Kaapon ja Sulon kanssa hakutreeneissä, eikä ne menneet lainkaan niin hyvin kuin viimeksi!! Tuli enemmänkin juoksuharjoitukset molemmille, kun ilmeisesti nenät jäin kotiin ja pojat painelivat vaan muka katsellen!! Tosin ilmaisut on molemmilla hyvät ja taatusti tekivät kovasti töitä, ehkä väärillä vehkeillä, mutta ainakin tekivät!!

Iltapäiväksi olikin sitten sovittu opetusvideon kuvaukset! Koirat autoon ja suunta Tassujen uudelle treenihallille Kuusjoelle (ihanan lähellä)!! Siellä meitä oli sitten lisäkseni Katja, Sanna ja Anette, jonka "takia" koko kuvaussessio oli järjestetty! Anette pitää mm. agilityn pentukursseja ja halusi niihin ihan omaa materiaalia! Kamera, käy!! Viisi tuntia siellä sitten meni (Katja ja Sanna luovuttivat puolivälissä), kun kuvattiin ja samalla toki sitten koulutettiin koiria! Uunolla oli suuri rooli pienenä koirana näyttää, mitä kaikkea voi pennun kanssa tehdä! Ja tulipahan ihan uutena Uunolle sekä putki että pussi!! (Niin, siis kertahan sen kanssa ollaan oltu aiemmin treenaamassa) ;) Kaapo ja Sulo pääsivät näyttämään myös muutamia juttuja. Nyt vain odotellaan ensi-iltaa!! Ensi viikolla jatkuukin pitkästä aikaa treenit, joten loppuu lorviminen! Kävi vielä niin hyvä onni, että sain oikeastaan kummallekin isolle oman pienryhmäpaikan, joten joku joutuu oikeasti jatkossa puuttumaan meidän tekemisiimme!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti