sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Itsenäisyyspäivänä liidettiin ja juhlittiin!!

Itsenäisyyspäivänaamuna suuntaisn Kaapon kanssa Lietoon kisaamaan! Kaapolla oli taas loistava fiilis, kunhan vain ohjaaja osaisi!! Jos Kaapolta kysytään, niin varmasti vaihtaisi ohjaajaan jos siihen mahdollisuus tulisi!! Osallistuimme kolmeen starttiin, joista ensimmäiseltä tuli paras tulos, ainoastaan 5 ratavirhettä!! Sekin oli ihan puhtaasti ohjaajan tyhmyyttä, pakkoko oli tukkia Kaapon pääsy keppien oikeaan aloitusväliin!!! Seuraavilta kahdelta radalta molemmilta tuloksena 10 ratavirhettä. Ensin kieltokepeillä ja ilmeisesti joku kontaktivirhe, toiselta sitten ENSIMMÄISEN HYPYN RIMAN PUDOTUS (ei ole ikinä sellaistakaan sattunut) ja kielto hypyillä, kun ohjasin taas jotain ihan ihmeellistä!! No taas ollaan kokemusta rikkaampia!!

Ykkösissä kisanneet Seija ja Kössi tekivät sen!!!! Pitkään ja hartaasti he hakivat ykkösluokan viimeistä nollatulosta ja nyt se tuli!! Hurjasti onnea Seija ja Kössi, alkuvuonna sitten yhdessä kakkosten kisoja kiertämään!! =)

Kotiin kun pääsin, kävin Uunon kanssa kaksin metsäilemässä (Antti oli käynyt Sulon kanssa juoksulenkillä). Eipä ollutkaan enää niin rohkea pentu, kuin silloin kun on isot pojat turvana! Koko lenkin Uuno käpytteli kuin liimattuna kantapäässäni kiinni! Onneksi sentään innostui leikkimään metsässä pallolla, joten ei sentään ihan lukossa ollut! =)

Päivän rientojen jälkeen oli aika juhlia!! Sulon ja sisarustensa syntymästä on kulunut jo 4 vuotta!! Paljon onnea rakkaalle Sulperolle ja kaikille Sulon sisaruksille!! Juhlan kunniaksi pojille tarjottiin lihapiirakkaa ja makkaraa!! Ahneiden juhllijoiden kemut päättyivät alle 10 sekunnissa, Uunon tosin alle kuudessa!! =) Muutama "bilekuva" (tosin oli niin hätäiset bileet että ei montaa saanut napattua)!!

1 kommentti:

  1. Onnittelut Sulo-miähelle!
    Tuo sankarin kuva on aivan ihana ;)

    Kiitos onnitteluista ja tsemppauksesta,
    olo on huojentunut, kyllä (keinun super-)treenaaminen tuotti tulosta :)

    VastaaPoista