keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäiset päivät

Eipä ole paljoa kerrottavaa, kun pakkaset ovat paukkuneet sellaisissa lukemissa, että ei ole muka voinut mitään tehdä!! No ehkä sisällä olisi voinut, mutta jotenkin on vaan ollut niin saamaton olo kun ulkona ei juurikaan ole tarennu olla! Onneksi koiratkin osaavat ottaa rennosti!!


Sen verran olen saanut "aikaiseksi", että olin Suomisen Katjan matkassa Hyvinkäällä katsomassa agilitykisoja 2.1. Koska kisat pidettiin lämmitetyssä hallissa, pääsi Uuno mukaan tutustumaan suureen maailmaan!! On se vaan rohkea pentu, ei ollut millänsäkään hallin hulinasta ja vilinästä!! Häntä pystyssä se köpsötteli vierelläni kuin maailman omistaja konsanaan!! Mikä parasta, Uuno ei ollut kiinnostunut kaikista ohikulkijoista, vaan keskitty minuun!! Innostui leikkimään ja malttoi tehdä osaamiaan temppuja, vaikka ympärillä oli melkoinen meteli!! Hih, ja kyllähän Uuno muutaman ihmisen hurmasi coolilla olemuksellaan! Ja saipa se uusia "ystäviä", joista ehdoton lemppari taisi olla 5kk ikäinen Espanjan vesikoira!!
Muutamia kuvia vuoden ensimmäisiltä päiviltä on albumissa!! Kuvista välittyy hyvin pakkaspäivien tunnelmat! ;) JOsko sää tästä lauhtuisi ja pääsisi taas "vauhtiin", olisi sitten enemmän blogitettavaa! =)

1 kommentti:

  1. Melkosen tyylikäs tyyny Sulolla... :) Ja toinen on niiiiin tyytyväinen alla, kun saa vaan olla lähellä.

    -Mia

    VastaaPoista