keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Agiliitoa oikein urakalla

Hitsi mitkä treenit! Oman ryhmän jatkoksi saatiin vierailevia tähtiä, kun Team Vahtera toi paikalla noutajat ja bortsut! Syy tähän spektaakkeliin oli parin viikon päästä pidettävät Tassujen viralliset kisat Salossa. Kuten viimeisimmäksi jääneessä uutisessa kerroin, yllytyshulluna ajauduin möllikisoissa radalle Helmi-bortsun kanssa, ja siitä se ajatus sitten lähtikin!! Nyt on siis Salossa radalle starttaamassa yhdistelmät Piia&Kaapo sekä Piia&Helmi!!
Vaatii muuten melkoista keskittymistä, että osaa toimia kahden erilaisen koiruuden kanssa!! Kaapon kanssa homma toimii, jos on toimiakseen, vanhalla ruriinilla, mutta Helmin kanssa pitää oikeasti miettiä mitä radalla tekee. Helmi on tooodella herkkä ohjaukselle ja seuraa älyttömän tarkasti kaikki käden liikkeet, joten tarkkana saa olla. Pitää varmaan jo nyt pyytää koiran kouluttaneelta Anetelta anteeksi kaikki ne virheet, joita tulen Helmin kanssa radalla tekemään...

Treeneissä Sulo sai ihan ekstrakivaa, kun Seija ohjasi sitä radalla!! Alku olikin varsin vauhdikasta ja Sulo silminnähden nautti vieraan kanssa työskentelystä! Mutta Sulperomaiseen tapaansa keskittymistä ei kuitenkaan loputtomasti riittänyt, vaan kaikki ihanat kenttään jätetyt "rakkausviestit" veivät herran huomion!! Tulipa kuitenkin Seijalle ja Tanjalle näytettyä se Järvenpäässä nähdyn koiran parempi puoli!
Seija ja Kössikin treenasivat pitkästä aikaa Tassujen kentällä, eikä meno näyttänyt lainkaan hullummalta! Seija ja Kössi nähdään myös Salon virallisissa kisoissa!
Mukana olleet Tyyra ja Lunakin pääsivät suorittamaan ihan oikeaa rataa; hyppy-putki-hyppy, ja hienosti meni! Täytyy myöntää, että Lunasta saisi varsinaisen tykin radalle, Tyyralla on hieman aikavampi tyyli! ;)
Kiitos kaikille tänään treenanneille, hauskaa oli ja hiki tuli!! =)

1 kommentti:

  1. Team-Vahtera -hih!
    Tyytyväisiä ollaan illan treeneihin, kiitos kuningas-ideasta!
    Kyllä sitä taas mennään reippaina kisaamaan, itse kukin ;)

    VastaaPoista