tiistai 26. toukokuuta 2009

"Oman metsän" oikut

Hitto mitkä hakutreenit!! Tulipa taas sellainen olo, että harrastus tai välineet vaihtoon...
Sulolla oli ihan omat kuviot metsässä ja ilmeisesti lähtötohinassa unohdimme pakata korvat mukaan!! Olimme treenaamassa tuossa "meidän metsässä" eli naapurin mailla. Sama metsä toimii aamuisin koirien vessana, joten olihan se arvattavissa että jotain voi mennä pieleen!! Ensimmäinen maalimies löyty mallikkaasti ja Sulo aloitti hyvin haukun. Toiselle maalimiehellekin lähdettiin, mutta... Sulo päätti keskittää kaiken tarmonsa väärään suuntaa kirmailuun ja teki melkoisen lenkin ennen kuin omatoimisesti suuntasi maalimiehelle ja aloitti hienosti haukun!! Kolmannelle Sulo lähti kuin täi tervasta jaalkuun päästyään teki totaalisen suunnan vaihdon ja paineli suurella tunteella, täysi korvattomana ympäri metsää!! Ikuisuuden kuluttua Sulo palasi pää punaisena huutavan ohjaajan luokse! Uhkasin pallienpoistolla, nylkemisellä ja mitä nyt mieleen sattui tulemaan! Lopulta kun Sulo päätti keskittyä taas minuun, olisin ollut valmis viemään sen autoon. Onneksi Mirva antoi toimintaohjeita ja Sulolle saatiin hieno viimeinen pisto ja metsästä löytyi iiiihaaaana maalimies-Mirva, joka juhli ja piti Sulon kanssa hauskaa. Koira on siis edelleen yhtenä kappaleena...
Eipä Kaapokaan ihan täydellistä aloitusta tehnyt... Asettelin sen kuono lähtösuuntaan, kohotin käteni ja annoin Ukko-käskyn!! Kaapo tapansa mukaan haukahti lähtiessään ja sinkosi sata lasissa, tosin 90 astetta väärään suuntaan!! No, toisella yrittämällä lähti hyvin ja maalimies löytyi. Tosin Kaapo ei ymmärtänyt pressun alla olevaa maalimiestä, haukahti vain kerran, teki kierroksen ja palasi sitten haukkumaan kunnolla. Toinen maalimies löytyikin sitten ihan oppikirjakelpoisella suorituksella ja yllätys yllätys, lpetimme Kaapon kanssa siihen!
Seuraavat treenit sunnuntaina ja toivottavasti paremmalla onnella!!

1 kommentti:

  1. Ihanaa,että joku muukin unohtaa pakata korvat mukaan hakutreeneihin. Meidän setteri-neiti tekee välillä omat lenkit ennen maalimiehen luokse menoa. Ehkä aloittaa hakemsen hiukan kauempaa ;) Ja clumberi huitelee toisinaan omia polkujaan... Treeni-iloa ja kiitos viimeisestä!

    VastaaPoista