sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

25.-26.7 Hämeenlinnassa ja Högsårassa

Tehtiin neitsytmatka "uudella" vaunulla Hämeenlinnaan Aulangon lomakylään. Matkan syy oli lauantaina juostava Hämeenlinnan kaupunkimaraton, jolla Antti osallistui puolikkaalle matkalle (tulokset kotisivuilla Antin urheilussa)! Antti vei auton ja vaunun parkkiin Hämeenlinnan jäähallille ja minä kävelin Aulangolta ihanaa rantareittiä sinne. Jatkosuunnitelma oli, että Kinnusen Elina tulee orkesterinsa kanssa Antin suorituksen jälkeen meille, joten teimme treffit jäähallille ja lähdimme siitä yhdessä linnanpuiston laitamille kannustamaan Anttia.

Viralan sekstetti

Kyllähän siinä muutama pää kääntyi kun purkauduimme koko jengi autosta; Elina, Jasmin ja minä sekä nelijalkaiset Ruttu, Nita, Jade, Axu, Kaapo ja Sulo. Leirissämme kävi muutamiakin koiranrapsuttelijoita ja siitähän koiruudet nauttivat!!

Silmä kovana oli seurattava ohijuoksijoita, ettei vain käy sellaista vahinkoa että Antti vilahtaa kameran ohi! Jonkin aikaa kun odoteltiin, niin Antti pöllähti paikalla. Kannustus taisi olla melko kovaäänistä, mutta sen verran väsyneeltä Antti näytti, että kovasti piti kannustaa!!



Kunnialla Antti pääsi maaliin ja pääsimme suuntaamaan karavaanin kohti Pertteliä! Ilta vietettiin meillä saunoen ja grillaten sekä Wiitä pelaillen. Koirat saivat hengailla ja juosta pihalla vapaana. Päivän päätteeksi lauma rauhoittui yllättävän hyvin nukkumaan, joten hyvillä miellin viritettiin kello soimaan aamulla.

Virkeänä suuntasimme (Elina, Jasmin ja heidän koirat sekä minä) Högsåraan katsomaan rippileirillä olevaa Juuliaa. Tosin kaikki eivät olleet yhtä virkeitä...



Vähän matkalla jännitti, kun eipä ihan tarkkaan ollut reitti tiedossa! Hienosti kuitenkin löysimme oikeaan lossirantaan ja jopa ihan ajoissa!! Högråraan päästyämme saimme todistaa onnellista jälleennäkemistä, kun Juulia ja Nita näkivät yli viikon eron jälkeen.


Kyllä pidettiin paikalla "omaisista" hyvää huolta, leiriläisten syötyä meille paikalla olleille tarjottiin ruokaa Janakkalan seurakunnan piikkiin, ja oli muuten hyvää!!! Jälkiruualla käytiin viehättävässä kahvilassa, josta sai älyttömän hyviä kakkuja (ja halvallakin vielä), joita sitten mussutettiin ällötykseen asti! Kaiken päätteeksi ehdimme paluumatkan lossillekin!!

Kiitokset Elinalle ja Jasminille mukavasta viikonlopusta ja kesäretkestä!! Kuvia on lisää albumissa!!

1 kommentti:

  1. Wiralan WauhtiWeikot27. heinäkuuta 2009 klo 11.17

    Tuhannet kiitokset yösijasta, saunasta, matkaseurasta ja Antille pitkästä pinnasta meidän orkesterin "sulattamisesta". Olipa antoisa reissu :)

    VastaaPoista