sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Canicrossia ja näytelmää =)

Tänään oli varsin koiramainen päivä, kun ensi Antti canicrossasi Kaapon kanssa Tammelassa ja sitten Uuno näytteli Somerolla!

Tammelassa Antti osallistui nyt toista kertaa Kaapon kanssa Kaukjärven Kierrokselle, tosin tänä vuonna 10km pidemmälle matkalle kuin viime vuonna. Matkaa oli 14km ja sen pojat tempaisivat aikaan 1.01.50 ja sijoittuivat hienosti sijalle 5.!! Samassa sarjassa osallistujia oli 11 ja ensimmäiset kolme sijaa jaettiin järjestyksessä doberman, lk saksanseisoja ja dalmatialainen!

Tyytyväiset juoksijat!
Koko kisan tulokset!

Tammelasta suunnattiin Somerolle ryhmänäyttelyyn, jossa Uuno esiintyi nyt toisen kerran pentuluokassa. Tällä kertaa ei kilpailijoita löytynyt, mutta olen silti tyytyväinen tulokseen 1KP ROP-pentu, sillä tuomari jakoi "oikeille koirille" paljon punaista ja taisi pari sinistäkin nauhaa jakaa ja vain muutama sai vaaleanpunaisen nauhanpätkän!! Tuomari Pirjo Hjelm lausui Uunosta näin:
Ikäisekseen hyvin kehittynyt, sopusuhtainen nuorukainen. Kaunis pää, jossa hyvä kuono-osa. Hyvä purenta. Melko isot, raskaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä rintakehä. Liikkeet OK, Turkki Ok.

Uunon mallikelpoinen esiintyminen

1 kommentti: