sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Treeniä, kisaa ja posetusta!

Niin se on taas viikko vierähtänyt ja täytyy myöntää, että kuluneella viikolla Uuno on treenannut kovasti!! Itse asiassa Uuno on ollut 2 kertaa Tassukalliolla, kerran Someron Haukkukalliolla ja lisäksi vielä pihatreenit!! Olen päättänyt, että nyt mulla on koira, jolle opetataan kepit ja kontaktit niin, että se menee ne vaikka silmät kiinni!! ;)

Upeita kuvia keskiviikon treeneistä löytyy Seijan ja Jaanan albumeista!! Kiitos kuvista molemmille! Harmi vaan, kun ei ollut Kaapo ja Sulo mukana tähtireporttereiden paikalla ollessa! ;)
Uunon tyylinäyte

Sunnuntaina 23.5 suunnattiin Vihtiin kisaamaan. Ennen lähtöä pyysin Seijaa ottamaan Sulosta kuvan, kun "englannin lammaskoirasta" on kuoriutunut englanninsetteri! ;) Tuo lammaskoira-kommentti kuultiin muutama viikko sitten Tammelassa, kun Sulo oli tosiaan enemmän lampaan kuin setterin näköinen!! =)

Sulo kuvassa n. 4,5v

Kuvaustuokion jälkeen pakkasimme 5 koiraa (Kaapo, Sulo, Uuno, Kössi ja Tyyra) autoon ja lähdimme kohti Vihtiä. Ihan vähän jännitti, kun taivas oli tasaisen harmaa ja melkein koko aamun oli satanut ja hetkittäin ukkostanut! No, ei auta, itsepä on harrastuksensa valinnut! =)

Kisapaikalla oltiin reilusti aikataulusta edellä, joten kovin kauaa ei ollut aikaa ihmetellä ennen rataantutustumista. Rata oli oikein kiva, joten siinä mielessä oltiin hyvillä mielin. Ensin Seija ja Kössi tuloksella 5 ratavirhetta ja vähän yliaikaa.

Sitten minä ja Kaapo ja ne helvetin kontaktivirheet!!! Puomi alatulo *roiskis*, keinulta ohi, kun joku ääliö ei lainkaan ohjannut ja kun toisella yrittämällä osuttiin keinulle, niin alastulo *roiskis*!! Lopputulos siis 15 ratavirhettä pari sekuntia alle ihanneajan! Sijoituksesta ei hajuakaan...

Toinen rata oli aika pitkälti samanmoinen kuin ensimmäinen, tosin toiseen suuntaan! Ukkonen alkoi paukkua vähän ennen rataantutustumista, mutta vielä ei satanut. Vaan eipä mennyt kuin hetki niin taivas aukesi ja Esteri antoi tulla kaiken mitä sisällään oli pitänyt! Enpä muista koska viimeksi olisin sellaisessa sateessa seisoskellut!! Pientä ahdistusta oli ilmassa, sillä sekä Kaapo että Kössi pelkäävät ukkosta!! Sade oli pahimmillaan kun oli Seijan ja Kössin vuoro! Pari kirjaimellisesti sukelsi radalle ja ukkosen paukkeesta huolimatta Kössi teki varsin hyvää rataa! =)

Meidän vuoro olikin heti seuraavana ja sade onneksi ihan vähän laantui. Hiuksista valui vettä silmiin, mutta ei muuta kuin radalle! Alku sujui kuin tanssi, keinun molemmat päät, kepit väärältä puolelta, puomin kontaktit ja toki siinä välissä muutamia hyppyjä, mutta sitten veti putken väärä pää ja tuloksena HYL! Radalla oli monta hyvää asiaa, joten yhtään ei jäänyt harmittamaan!! Seija ja Kössi tuloksella 15,jotain virhettä, kipusivat hienosti palkintopallin 2. pallille kisassa, jonka voitto irtosi 5 ratavirheellä!!
Kiitos matkaseurasta Seija!! =)

1 kommentti:

  1. Kiitos Piia kisaretkestä!
    (taidettiin muuten plokittaa "samiksina")

    VastaaPoista