maanantai 11. huhtikuuta 2011

Uunon agilityura avattu!

Kisakoiran posetus (kuva Seija Vahtera)

Nyt oli sitten sen aika, eli Uunon kisauranavaus tapahtui 9.4.2011 Tsau:n hiekkapohjaisessa hallissa Liedossa. Ilmoittaessa ei ollut epäselvyyttä siitä, mihin luokkaan ilmoittaa, sillä sen verran reilusti ollaan medin puolella. Ihan kamala jännitys oli jo paljon ennen kisapäivää... Muutama juttu on vielä aika pahasti vaiheessa ja esim. pöytää ei olla ikinä treenattu!! Mutta koska perushommat on hallussa, niin ajattelin lähteä koittamaan miten tässä vaiheessa pärjätään radalla.

Tuomarina kisoissa oli Kari Jalonen, joka oli tehnyt varsin mukavat 3 rataa. Ensimmäisenä oli tarjolla hyppyrata. Ja tämä Uunon elämän ensimmäinen estesuoritus kotihallin ulkopuolella alkoi aivan päin peetä. En uskaltanut käskyttää riittävän napakasti (pelkäsin kai jotain Sulo-reaktiota) ja Unski päätti heti pannasta vapauduttuaan haahuilla ihan jotain omiaan. Alun sähellyksen jälkeen teki ihan kaunista rataa, joten luottavaisin mielin odoteltiin toista rataa, vaikka tulos olikin hyl.

Toisessa startissa otin vähän napakammat käskyt ja Uuno odotti hienosti lähtölupaa. Harmittavaisesti vain olin valssini kanssa auttamattomasti myöhässä toisen hypyn jälkeen ja sen seurauksena törkkäsin Uunon putkeen väärästä päästä!!

Kolmas rata sujuikin jo niin, että se hetkittäin muistutti jopa agilitya. Vauhtia ei vielä ole ihan kamalasti, mutta eiköhän kokemus tuo vauhtia ja varmuutta!! Kolmannelta radalta saatiin tulos 5 ratavirhettä vähän alle ihanneajan ja se riitti 2. sijaan!! Videotodiste palkintopalliradasta! (Kiitos videosta Sirpa Laakso!)

Sunnuntaina nautittiin auringosta ja ulkoiltiin tällaisella kokoonpanolla!
Kössi, Tyyra, Sulo, Uuno, Kaapo & Martta
Lisää ihania kuvia löytyy Seijan albumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti