sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pääsiäisvaellus

Pääsiäisenä korkattiin tämän vuoden vaunukausi!! Liikkeelle lähdettiin perjantaiaamuna ennen kukon huutoa ja suunnattiin Lahteen näyttelyyn.

Ihan vähän oli jonoa parkkiin...

Uuno pyörähti kehässä hakemassa kokemusta ja tähän mennessä huonoimman arvostelun. Tuomari Rajic Branislav ei juuri muuta hyvää löytänyt kuin turkin:
"20 months. Good size. Beautiful head. Good neck.Very big ribcage. Compact loin. Good topline. High carried tail. Anqulation behind should be better. Excellent coat. Soft pasterns in movement. Tail carried absolutely too high"
Eli näin, häntä on tosiaan liian korkealla kannettu, mutta kyllä se yhdellä maininnalla olisi selväksi tullut! ;) Tuloksena nuo eri4 (en tosin ymmärrä mihin eri perustuu??)

Lahdesta otettiin suunta Joensuuhun, jossa Seija ja Daniel jo odottelivat.

Leirimme Hotel Julien pihalla

Illalla ehdittiin Kantelesärkän maneesille katsomaan Seijan ja Kössin toinen rata ja lauantaina olikin sitten meilläkin kisapäivä! Eipä niistä kisoista tosin paljon käteen jäänyt!! Aamupäivällä Kaapolle ekalta radalta 5, toiselta hylky ja kolmannelta yliaika 10!!

Illansuussa oli Uunon vuoro startata. Ekalta radalta 15 ratavirhettä (kontaktit ja kepit) ja reilu 6sek yliaikaa, toiselta radalta 10 ja YLI 16 SEK yliaikaa!!!! Huvittavaa tässä on se, että tuolla yli 26 virheellä me oltiin kisan kakkosia!! Lauantain kisojen tulokset A-kisa, B-kisa, C-kisa.

Uuno lämppärihypyillä

Sunnuntaina lähdimme ajelemaan takaisin etelään ja olosuhteiden pakosta ajauduimme Tampereelle asti. Leiriydyimme Maisansalossa, jossa syötiin hyvin (taas), saunottiin ja nautittiin elämästä!! Aivan uskomattoman upeat ilmat koko pitkän viikonlopun ajan takasivat sen, että akkuja tuli taas ladattua niin että jaksaa!! Kiitos mukavasta matkaseurasta Seija ja Daniel!!
Kuvia retkeltä löytyy Seijan albumista!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti