tiistai 28. kesäkuuta 2011

Möllikisat ja elämän mullistukset

Tulipahan eilen lähdettyä oman seuran epävirallisiin agikisoihin aivan liian pitkän kisatauon jälkeen! Ja kyllä vaan kannatti lähteä!! Sulon ilmoitin mölliradalle, sillä ajattelin, että haluan vain saada sille hyvän suorituksen ilman ylimääräistä vääntöä! Onnistuin tavoitteessani, Sulo teki tosi hyvällä fiiliksellä 5 ratavirheen radan ja sijoittui luokassa hienosti 2.!!

Uunon ilmoitin 1-luokan radalle, jolla oltiinkin mediluokan ainoa osallistuja. Alun vauhdittomuuden jälkeen päästiin ihan hyvään vauhtiin ja lopputulos oli 5 ratavirhettä reilusti alle ihanneajan. Tällä tuloksella yllätys, yllätys voitimme radan! ;)

Kaapon ilmoitin avoimen vääntöradalle ja pappapa yllätti olemalla hyvin hanskassa ja tekemällä varsin kelpo radan alle ihanneajan ja ratavirheitäkin vain 10!! Enpä vaan olisi uskonut, että tulos riitti luokan 2. sijaan!! Oltiin siis koko trion kanssa palkinnoilla ja illasta jäi oikein hyvä fiilis ja kamala kisakuume!!

Sitten ne elämän mullistukset. Aika aikaa kutakin, vai miten se nyt menee. Yli 10 vuoden yhdessäolon jälkeen totesin, että haluan elämältäni jotain muuta ja niinpä olemme Antin kanssa lähteneet eri suuntiin. Toistaiseksi asiat on vähän levällään, kun en ole vielä löytänyt itselleni ja koirille asuntoa, vaan asustelen lomamatkalla olevan ystäväni asunnossa. Toiveena on löytää joku kiva vuokrarivari ja "odotella" siellä unelmien prinssin saapumista! ;) Prinssiä odotellessa keskityn koirien kanssa treenaamiseen, toivottavasti kisaamiseen ja yleisesti elämästäni nauttimiseen!! :)

Blogipäivityksistä taitaa muuten puuttua yksi Uunon näytelmätulos... Tampereella pyörähdettiin 8.5 hollantilaisen Jo Schepersin arvosteltavana seuraavalla saldolla:
21 months old. Nice young dog. Good placed ears. Strong, compact teeth. Dark eyes with good expression. Good topline. Good ribs. Spannable. Good legs. Compact feet. Good coat. Movement in front is a little bit loose.
Tuloksena nuo eri3 ja päätös näyttelytauosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti