maanantai 29. kesäkuuta 2009

KSP Club Show onnellisesti takana!!

Eilen pidettiin helteisessä säässä Hyvinkäällä Sveitsin koirakentällä Kymen Setterit ja Pointterit ry:n vuotuinen Club Show. Näyttely sujui kaiken kaikkiaan oikein mallikkaasti, vaikka kehät olivat reilusti myöhässä tuomareiden tehdessä perusteellista työtä! Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille töitä tehneille ja koiransa näyttelyyn tuoneille, ilman teitä ei olisi mitään vuotuista tapahtumaa!! Erityiskiitokset pelastava enkeli-Seijalla, joka ammattilaisen elkein hoiti toisen kehän pyörittämisen!!

Ja sitten itse asiaan, eli meidän näyttelymenestymättömyyteen!!
Vielä launataipäivällä meidän valioluokkaan ilmoitettu näyttelytähtemme näytti tältä




Upea, eikö??

No, eipä se pesu ja puunaus paljoa tainnut auttaa, sillä tuomarin mielestä Sulossa hyvää oli ilme ja turkki!! Jotta se siitä sitten!! Hyvältä Sulo kuitenkin näytti, ainakin omasta mielestäni!!


Näyttää ihan showkoiralta...




Eihän helteellä kukaan jaksa juosta...



Sulon arvostelu löytyy kotisivuilta Sulon omalta sivulta! Siellä siis kaikki Sulon "saavutukset"!!

Hirmuisen paljon onnea Kinnusen Elinalle Kennel Egawegaran huimasta menestyksestä clubbarissa!! Ihanat kakarat (6kk) valloittivat tuomarimme Susie Pitmanin ja saldona mm. BIS-pentu, BIS-jälkeläisryhmä, BIS2-kasvattaja, huisia!! Oli kiva olla mukana esittämässä tätä ihanaa jengiä, jossa tuomarin mukaan on "Lots of potential"!!

Esitinpä myös Fribergin Tuulan koirat Hermannin ja Simon. Eipä se tuomari näistäkään pojista tykännyty, mutta hauska niitä oli esittää!!

2 kommenttia: