perjantai 19. kesäkuuta 2009

Pelkkää nollaa!!!!

Tänään osallistuin Kaapon kanssa Tsau:n juhannuskisoihin Piikkiössä! Sateisesta säästä huolimatta kyllä kannatti ajella!! Käsikirjoitus oli kirjoitettu jo etukäteen; agiradalta nollatulos ja suoraan kakkosten hyppärille. Ja niin siinä tosissaan kävi!! Anne Savioja oli tehnyt todella haastavan radan, jolla ei montaa nollaa nähty, mutta mitäpä siitä, kun Kaapo teki sen PARHAAN tuloksen!! Eli voittohan sieltä napsahti hienolla, melkein 7sek kakkosta nopeammalla ajalla!! Uskomattoman voitosta tekee se, että radalle starttasi 46 koirakkoa, joista meidän Kaapo oli paras!! Ykkösten hyppärin rataantutustumisen aikan kuulutettiin agiradan tulokset ja kun mainittiin, että Kaapo voitti, tarrasi Seija olkapäähäni ja huusi JUMALAUTA!!! Itse en osannut muuta kuin hyppiä tasajalkaa!!



Kisasin myös Helmin kanssa ja tuloksena kaksi hienoa hylkyä. Hienoja siksi, että homma toimi kaiken kaikkiaan oikein hyvin! Uhosin Tanjalle, että lisää kisoja jotta saadaan Helmikin kakkosiin.... Seija ja Kössi saivat aikaiseksi myös kaksi hylättyä rataa, mutta eipä se heidän hymyään hyydyttänyt!! 24.6 huomattu ÄHÄKUTTI, eipä Seija katsonut sitä kilpailukirjan välissä ollutta tuloslappua lainkaan, vaan oletti radan olevan hylätty. Itse en nähnyt suoritusta niin tarkkaan, että olisi osannut mitään sanoa. Tulosten julkaisemisen jälkeen huomasimme, ettei toisen radan tulos mikään hylky ollut, vaan hieno 10!! Onnea siis tuloksesta! Se nolla tulee seuraavalla yrittämällä!! ;)

Kakkosten hyppäri oli huomattavasti ykkösten rataa helpompi ja saimme Kaapon kanssa siltäkin radalta nollan!! Aika riitti nippa nappa ihanneaikaan ja sijoitus oli neljäs!!


Hirmuisen paljon kiitoksia kaikille paikalla olleille kannustuksesta, onnenpotkuista ja leppoisasta seurasta!! =) Tulokset kokonaisuudessaan on täällä!

1 kommentti:

  1. Vielä tätäkin kautta
    SUUUURET ONNITTELUT
    loistavasta päivästä!
    Olette taitavia!

    VastaaPoista